Isa Feu

Inicia la seva trajectòria artística com a historietista. El 1974 edita, juntament amb Pàmies i Roger, De Quomic, el tebeo aristócrata. Forma part del grup de Los tebeos del Rrollo (Picadura Selecta, Propaganda Moderna, El Sidecar, A la Calle…) i d’El Víbora. També ha publicat a la revista Cavall Fort.

Ha col·laborat com a il·lustradora en publicacions periòdiques (Diari de Barcelona, La Vanguardia Mujer, El Periódico, ROCK IN’, Marie-Claire, Vitalidad, Barcelona Metropoli...) i ha participat en exposicions com «Perpetuum Mobile» (1984) i «Makoki 1977-1987» (Sala Metrònom i itinerant).

Al febrer del 1989, exposa els seus treballs pictòrics al Piscolabis (Barcelona). El mateix any participa en dues exposicions col·lectives, «Papel de Mujeres», presentada el maig a la Sala Transformadors (Barcelona) i l’octubre a la Sala Amadís (Madrid), i «Zum-Zum» els mesos de juny i juliol a la Galeria Dubé (Barcelona). El desembre exposa, en col·laboració amb Pep Casares, estores originals a la Galeria DBarcelona, i també participa a la quarta edició del «Supermerc’art» (Madrid).

El desembre del 1990 pren part a «Hipermerc’art» de la Sala Vinçon (Barcelona).

El juny del 1991 exposa de nou al Piscolabis, i el juliol, a la Sala 13 de Banyoles.

El gener del 1992 exposa a la Galeria Caramany de Girona.

El maig del 1995 exposa a la Sala Ferrés i Puig del Museu Monjo de Vilassar de Mar .

El maig del 1996 a Can Negre-Centre Jujol de Sant Joan Despí.

Des del 1991 treballa com a ajudant de decoració en el món audiovisual, especialment en l’àmbit cinematogràfic.

Des del 2019 forma part de la revista Lardín.